gallery/logo-isabel_hr

Groeps- en Teamtrainingen  

 

Groeps- en teamtrainingen

Om meer inzicht te krijgen in de dynamiek in je team en gebruik te maken van de talenten van de individuen bied ik groeps- en teamtrainingen aan. In deze groeps- en teamtrainingen gebruik ik gespreksoefeningen en ervaringsoefeningen. De ervaringsoefeningen zijn voornamelijk teambuildingsoefeningen in de natuur, waarin we keer op keer teruggaan naar wat gebeurt er in de groep, welke rol speel je als individu, hoe voelt dat? Wanneer we de groeps- en individuele patronen helder hebben staat de volgende vraag centraal: Benutten we ons potentieel? Met groepssessies en met individuele coachingssessies gaan we op zoek naar individuele- en teamontwikkelvragen met als doel het potentieel te benutten! 

 

Workshops
In het onderwijs bied ik de workshop “de kracht van verbinden” aan. Deze workshop is bestemd voor toekomstig professionals in het onderwijs of docenten.

 

De bergen in
Ik ben als coach aangesloten bij “The trailblazers”. The trailblazers is een organisatie die persoonlijkleiderschapsreizen in de bergen aanbiedt. We maken gebruik van de groep en de natuur om inzicht te krijgen in je eigen patronen. Waar liggen je talenten en waar liggen nog nieuwe kansen?

 

Afspraak/informatie

Wanneer je meer informatie wilt, of wanneer je een afspraak wilt maken kan dat door te mailen naar: info@isabelhaptotherapie.nl of door te appen of bellen naar: 0634271846