gallery/logo-isabel_hr
gallery/img_3388

Isabel Wasseveld-Sticker

 

Wat een mooi vak heb ik toch! Ik vind het een voorrecht om als haptotherapeut onderdeel van het ontwikkelingsproces van de client te mogen zijn. Samen onderzoeken we waar mogelijkheden en nieuwe kansen liggen. Het is niet altijd makkelijk, het is niet altijd leuk, maar er zijn altijd mogelijkheden. 

 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als docent Bewegingsonderwijs aan de Calo in Zwolle. Ik vind het mooi kinderen plezier in bewegen mee te geven en te laten ontdekken dat ze altijd in relatie staan met klasgenoten en met de wereld om zich heen en hoe zij zich hierin bewegen. Bewegen is voor mij dus echt een middel om jezelf te leren kennen en jezelf te uiten.

 

Met dezelfde drijfveren heb ik in Amersfoort bij Synergos de vierjarige opleiding tot Haptotheratpeut gedaan. Iedereen beweegt zich op een eigen manier in deze wereld. Met z'n eigen talenten, z'n eigen valkuilen, z'n eigen gelukken en z'n eigen sores. Wanneer je meer verstand krijgt van voelen is het makkelijker je potentieel te benutten en je eigen weg te kiezen.